Ketahui Bagaimana Memiliki Saiz Zakar Yang Besar Dalam Masa Yang Cepat!

PERHATIAN! PERHATIAN! PERHATIAN!
Pentingnya saiz anggota batin lelaki.

Saiz zakar adalah penting, tanpa zakar, tiada gunanya perkataan LELAKI. Zakar yang kental dan tegang dapat memberi kepuasan nafkah batin. Zakar yang kecil, pendek dan kurus selalunya akan mengecewakan wanita.

Jangan anggap ini masalah kecil! Sila ambil perhatian dengan SERIUS! seterusnya jika hubungan anda dan pasangan bermasalah...

Anda boleh tukar saiz Zakar anda dengan Minyak Lintah!!

Minyak Lintah adalah ekstrak seratus peratus lintah asli dan bebas dari campuran bahan-bahan kimia terlarang. Minyak Lintah adalah rumusan tradisi yang diwarisi dari nenek moyang kita. Minyak Lintah ianya terbukti sangat efektif dalam bidang perubatan herba khususnya mengenai soal masalah lelaki. 

Ianya mampu menguatkan dan mengeraskan zakar, mampu membesar, memanjang serta menegangkan zakar, memulihkan urat kemaluan, melancarkan pancutan air mani, menambah nikmat dalam persetubuhan, mampu menambahkan selera seks secara semulajadi dan memulihkan tenaga batin, juga jika kerap di amalkan mampu melambatkan pancutan air mani ketika bersetubuh.

Mari kita selongkar rahsia sebenar produk ini. Sebelum itu eloklah kiranya kita renungi fakta seks lelaki yang perlu anda tahu:

  1. Fakta: 60% lelaki ASIA mengalami lemah tenaga batin 
  2. Fakta: Pada umur lebih 30 tahun, lebih 82% lelaki tidak dapat mengekalkan ereksi ketegangan zakar seperti pada umur 20 tahun dahulu. 
  3. Fakta: 90% lelaki memiliki saiz zakar yang kecil daripada yang sepatutnya mereka miliki. 
  4. Fakta: Purata masa bertahan untuk lelaki dalam hubungan seksual hanya 5-8 minit. 
  5. Fakta: 75% Wanita tidak pernah berasa puas ketika hubungan seks dengan pasangan nya. 
  6. Fakta: 2/3 wanita di dunia tidak berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka. 
  7. Fakta: Lebih daripada 75% wanita di dunia mahu zakar yang besar & panjang
Sumber: laman web condom durex, Kinsey Institute Report on Sex, NSTP dan Pfizer Global Better Sex Survey 2006