Cara Urut Zakar

Anda perlu memanaskan (Warm up) sebelum mula urut Zakar anda dengan Minyak Lintah.
 1. Urut zakar anda sehingga anda adalah separuh-tumescent (ereksi sebahagian).
 2. Rendamkan tuala kecil dalam air yang suam.
 3. Balut tuala kecil di sekeliling zakar anda selama tiga minit.
 4. Ulang proses diatas sebanyak 3 kali. 


  1. Letakkan beberapa pelincir Minyak Lintah pada kedua dua belah tangan dan zakar anda. Zakar anda perlu dalam keadaan separa tegang.
  2. Dengan ibu jari dan jari telunjuk sebelah tangan, buat tanda "Okay" di sekeliling pangkal zakar anda dan cengkaman dengan kuat.
  3. Sekarang mulakan gerakan 'memerah susu' sehingga penghujung zakar anda.
  4. Apabila tangan memerah susu anda sampai ke kepala zakar anda, buatkan tanda "Okay" dengan sebelah angan anda pula dan mula memerah susu seperti yang anda lakukan sebelum ini dengan tangan yang lain. Jangan lakukan 'memerah susu' pada kepala zakar.
  5. Anda sepatutnya boleh menggunakan kedua-dua belah tangan untuk mewujudkan satu tindakan yang 'memerah susu' secara berterusan, berselang-seli antara tangan. 
  Anda perlu melakukan 100 kali senaman jelq setiap lima minit. Untuk minggu pertama, lakukan hanya 100 senaman jelq setiap hari. Bagi minggu yang kedua, lakukan 200 jelq. Untuk minggu yang ketiga, lakukan 300 jelq. Mulai minggu keempat, cuba dan lakukan 500 senaman jelq setiap hari.

  NoteLakukan urutan tersebut sebelum tidur setiap hari, dan elakkan dari melakukan hubungan sex sekurang-kurangnya 3 hari.